YA boeken gekocht

Misschien heb je het al via mijn insta story gezien, maar met mijn boekenbonnen in mijn hand ging ik naar de boekhandel bij ons in de buurt, en nam ik drie nieuwe YA boeken mee die ik niet kon laten liggen. Vandaag laat ik je zien welke YA boeken ik meenam.

Hof van vleugels en verwoesting – Sarah J. Maas

Paperback // Ebook

Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre is teruggekeerd naar het Lentehof, vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning, die heel Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden – één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. En ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. De aarde kleurt rood wanneer de immense legers strijden voor de macht over dat wat hen allemaal kan vernietigen.

Yes! Vorige week las ik ‘Hof van mist en woede’ uit en ik moest deel drie natuurlijk METEEN lezen. Deze heb ik dus direct bij de boekhandel meegenomen. Ik ben zoooo benieuwd naar het slotdeel van deze super toffe serie! Heb jij al een boek uit de ‘Hof van doorns en rozen’ serie gelezen?

13 minuten – Sarah Pinborough

Hardcover // Ebook

Ik was dertien minuten dood.

Ik kan me niet meer herinneren hoe ik in het ijskoude water terechtkwam, maar dit weet ik nog wel: het was geen ongeluk en ik was niet suïcidaal.

Ze zeggen dat je je vrienden dichtbij moet houden en je vijanden nog dichterbij, maar als je een tiener bent, is het moeilijk om ze uit elkaar te houden. Mijn vrienden houden van me, dat weet ik zeker. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben geprobeerd om me te vermoorden. Of wel?

Ik wist dat dit boek er aan zat te komen en ik was erg nieuwsgierig geworden naar het verhaal. Het lijkt me zo ontzettend spannend! Mijn schoonmoeder leek het ook een spannend boek dus ze had hem diezelfde avond nog bij me meegenomen om zelf te lezen, haha. Zodra ik ‘Hof van vleugels en verwoesting’ uit heb ga ik deze lezen! Ben jij ook zo nieuwsgierig naar dit boek?

Cinder  (The Lunar Chronicles 1) – Marissa Meyer

Hardcover // Ebook

In een futuristisch Nieuw-Beijing leven mensen en androïden door elkaar. Cinder, een getalenteerde monteur, is een cyborg en daardoor een tweederangsburger. Ze woont bij haar valse stiefmoeder, die haar beschuldigt van de ziekte van haar dochter. Maar Cinders stiefzusje is geen uitzondering: er woedt een dodelijke plaag in Nieuw-Beijing, die de bevolking verwoest. Als prins Kai opeens in haar werkplaats staat, verandert Cinders hele leven. En het laatste wat ze had verwacht, is dat ze het middelpunt van een intergalactische strijd zou worden. Cinder zal moeten kiezen tussen plicht en vrijheid, loyaliteit en verraad – maar om de toekomst van haar wereld te beschermen, zal ze eerst de geheimen uit haar verleden moeten ontrafelen.

Ik heb veel goede verhalen gehoord over Cinder en ik ben super nieuwsgierig geworden naar deze serie. Ik kon dit boek dan ook echt niet laten liggen en deze gaat direct op mijn TBR stapel. <3 Heb jij Cinder al gelezen?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin of Instagram. Dat zou ik heel leuk vinden. <3

Ik vind het leuk om van je te horen: Welke nieuwe YA boeken heb jij aan je boekenkast toe kunnen voegen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *