YA boeken van Young & Awesome

Er zijn deze zomer drie gloednieuwe YA boeken van Young & Awesome verschenen en wat zijn ze mooi! Vandaag vertel ik je welke boeken dit zijn en kun je alvast een fragment lezen, maar ik waarschuw je alvast: je wordt er heel hebberig van! En nog een pluspunt: bij elk boek krijg je het e-book kado. 

Brieven aan de duisternis - Brigid Kemmerer

Brieven aan de duisternis – Brigid Kemmerer

Paperback // Ebook

Als je je hart verliest aan een onbekende
Juliet laat brieven achter op het graf van haar moeder. Declan werkt op het kerkhof vanwege een taakstraf. Wanneer hij een van Juliets brieven vindt, ontstaat een bijzondere briefwisseling, die zich al snel uitbreidt naar mail en app. Op papier en beeldscherm vertellen Juliet en Declan elkaar alles, denkend dat ze elkaar nog nooit ontmoet hebben. Ze zitten echter op dezelfde middelbare school. Wat doe je als de enige persoon die je echt volledig vertrouwt niet is wie je dacht dat hij was?

Oehh vanwege de brieven doet dit me een beetje denken aan Donkerblauwe woorden. Brieven aan de duisternis lijkt me een heerlijke light read voor tussendoor. Je kunt hier een fragment lezen. De cover ziet er heel spannend uit!

 

The Glittering Court - Richelle Mead

The Glittering Court – Richelle Mead

Paperback // Ebook

Alles op het spel om te kunnen zijn wie je bent…
Adelaide moet trouwen om te voorkomen dat haar familie in geldproblemen raakt. Ten einde raad neemt ze de plaats in van een dienstmeisje dat is uitgekozen voor The Glittering Court, een bedrijf dat meisjes van lage komaf een stoomcursus geeft tot nette jongedame. Adelaide laat alles achter zich, zelfs haar naam. De kans op ontdekking is levensgroot. Maar ze heeft alles over voor een kans om controle te krijgen over haar eigen leven…

Wow dit klink super spannend! Het is een goed boek voor de liefhebbers van The Jewel, maar ik denk dat het ook een fijn boek is als je De Selectie een leuke serie vond. Je kunt hier een fragment lezen. En heb je die cover gezien? Wat een pareltje! <3

Inkt - Alice Broadway

Inkt – Alice Broadway

Paperback

Is je ziel te vangen in een tatoeage?
Leora leeft in een wereld zonder geheimen: alle ervaringen, mijlpalen en misstappen worden als tatoeages op je huid weergegeven, zichtbaar voor iedereen. Leora kan tatoeages ‘lezen’: ze voelt de verhalen en emoties erachter. Daar zit niet iedereen op te wachten. Wanneer blijkt dat Leora’s vader niet was wie ze dacht dat hij was, komt haar hele leven – haar hele identiteit – op losse schroeven te staan.

Wow dit boek klinkt ook al zo spannend. Het lijkt me een boek met een origineler verhaal, één die je bij zult blijven. Je kunt hier een fragment lezen. Deze cover is echt heel bijzonder. I love it. <3

 

Ik vind het leuk om van je te horen: Wow wat zijn zien de YA boeken van Young & Awesome er mooi uit he? Naar welk boek ben jij nieuwsgierig geworden?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin of Instagram. Dat zou ik heel leuk vinden. <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *