Niets meer te zeggen – Karen M. McManus

Het lichaam van meneer Larkin werd door drie studenten in het bos achter de school gevonden. De zaak kon echter niet opgelost worden. Dat is intussen drie jaar geleden.

Brynn is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Meneer Larkin was haar favoriete leerkracht.

Dit boek is niet zomaar een moordmysterie, maar duikt de diepte in. Karen M. McManus vlecht de hoofdstukken op ingenieuze wijze aan elkaar en laat je verlangen naar meer. Je hebt het boek dan ook zo uit.

Flaptekst

Vijf jaar geleden verliet Brynn Saint Ambrose School na de schokkende moord op haar favoriete leraar. Het lichaam van meneer Larkin werd door drie studenten gevonden in het bos achter hun school. De zaak werd nooit opgelost. Nu Brynn met haar droomstage bij een misdaadshow begint, is ze vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Zonder de getuigenis van een van de drie leerlingen, Tripp Talbot, waren de andere twee misschien veroordeeld voor de moord. Tripp is nooit vergeten wat hij die dag voor hen heeft gedaan. Net zomin is hij vergeten dat alles wat hij de politie vertelde gelogen was. Terwijl Brynn onderzoekt wat er die dag in het bos is gebeurd, ontdekt ze geheimen die alles zouden kunnen veranderen. Vijf jaar geleden kwam iemand weg met moord. En die moordenaar loopt nog steeds vrij rond…

Leave a Reply